21 Nisan 2012 Cumartesi

ÇOK AMAÇLI KESE


Mavi çiçekli pamuklu kumaş ve nakış iplikleri ile brezilya nakışlı çok amaçlı kese, emeksensin'de ve eleseri'nde satışta.

8 yorum:

  1. Bence tüm amaçları dahilinde seyirlik ve saklanmalık:)
    Çok güzel olmuş.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. Çok şirin olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Cahide abla geldi aklıma bir otobüs seyahatinde rastlamıştım,belindeki para kesesini göstermişti bana gülüşmüştük:)),parasını garantiye almak istemişti herhalde.Senin yaptığın keselere benzemesi mümkün değil tabiki o basit dikilmiş bir keseydi .Daha önceki keselerin desenleride çok hoştu bunlarda çok hoş,zevk sahibi arkadaşımın el emeği göznuru eserleri,bir an önce sahiplerine kavuşmaları dileğiyle bol siparişli günler Güldencim:)

    YanıtlaSil
  4. Beğeni ve güzel yorumunuza çok teşekkür ederim Ayşım Hanım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Ayfer+Özge.

    YanıtlaSil
  6. Nuraycım,ben eski ama günümüze uyarlanmış her şeyi çok seviyorum.Eski ve yeniyi ya da eskiden çok kullanılan bir şeyi,günümüz teknolojisi ile birleştirmeyi seviyorum.Mesela bu keselere günümüzde çok kullanılan ve elimizden düşmeyen cep telefonlarını koyup,boynumuza asmak.Ya da bozuk para kesesi olarak tatilde,pazarda giydiğimiz rahat bir kıyafet(blue jean,eşofman) üstüne takmak gibi.
    Bu keseler de bu fikirle doğdu ve üretime geçirdim.Her zamanki içtenliğin ve güzel yorumların,iyi dileklerin için teşekkürler Nuraycım, sevgilerimle canım:)

    YanıtlaSil
  7. Güldencim, senin bu keselerine bayılıyorum, nasıl da aklına geldi bu tasarım, kıskandım doğrusu :) Daha öncekileri de kaydetmiştim arşivime, hani yaparım birgün diye ama, nerdeee :(
    Bereketli satışların olsun :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler Banucum,eminim sen de çeşitlendirerek bunların daha güzellerini yaparsın canım.Bloğunda görmeyi isterim arkadaşım, sevgiler ve selamlar:))

    YanıtlaSil